Σπρέι Καθαριστικό Επαφών Με Λάδι – KONTAKT PR 30ml

3,50 {Τιμή Με ΦΠΑ}

Σπρέι Καθαριστικό Επαφών Με Λάδι – KONTAKT PR 60ml

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: ΣΠΡΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ - KONTAKT PR - ID:6064 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , , , ,

Περιγραφή

Ξεχάστε τα προβλήματα που σχετίζονται με τη δυσλειτουργία των ποτενσιόμετρων. Το Kontakt PR είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την επαναφορά αυτών των ευαίσθητων εξαρτημάτων στην πλήρη λειτουργικότητά τους. Το ειδικά διαμορφωμένο διάλυμα απομακρύνει γρήγορα τυχόν ρύπους που συσσωρεύονται κατά την καθημερινή χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, όπως εναποθέσεις θειούχου και οξειδίου. Η συντηρητική του δράση επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των ποτενσιόμετρων, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση. Θυμηθείτε να εφαρμόσετε τη λύση μόνο σε συσκευές που απενεργοποιούνται.

Ιδιότητες της Kontakt PR
Το προϊόν μας είναι ένα υγρό με χαρακτηριστικό κεχριμπαρένιο χρώμα. Η πυκνότητά του είναι 0,79 g/cm³ στους 20°C και το ιξώδες του είναι 22,8 cP. Χάρη σε αυτές τις παραμέτρους, η φόρμουλα είναι τέλεια προσαρμοσμένη για να καθαρίζει αποτελεσματικά ευαίσθητες επιφάνειες χωρίς να αφήνει σημάδια, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει σωστή ολίσθηση.

Kontakt PR – διάφορα μεγέθη για διευκόλυνση του χρήστη:
60 ml Aerosol (ART.AGT-010) – Ένα συμπαγές αεροζόλ, ιδανικό για ακριβή αποκατάσταση του ποτενσιόμετρου σε δυσπρόσιτα σημεία. Το εύχρηστο μέγεθός του θα διευκολύνει σίγουρα την εργασία για τους τεχνικούς και τους λάτρεις των DIY.
300 ml Aerosol (ART.AGT-009) – Ένα αεροζόλ μεσαίου μεγέθους για πιο ολοκληρωμένη συντήρηση πολλαπλών ποτενσιόμετρων. Μια εξαιρετική επιλογή για τεχνικούς και οικιακούς χρήστες που εκτιμούν την αποτελεσματικότητα.
400 ml Aerosol with Brush (ART.AGT-227) – Η μεγαλύτερη έκδοση αεροζόλ εξοπλισμένη με πρακτική βούρτσα για ακριβή καθαρισμό και αποκατάσταση. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για επαγγελματίες που χρειάζονται μια εμπεριστατωμένη και αποτελεσματική λύση.
Μεταλλικό κάνιστρο 1 L (ART.AGT-098) – Για έργα βιομηχανικής συντήρησης μεγάλης κλίμακας, προσφέρουμε ένα στιβαρό μεταλλικό κάνιστρο που παρέχει σταθερή παροχή Contact PR. Ιδανικό για εταιρείες παροχής υπηρεσιών και βιομηχανικούς τομείς.

Kontakt PR – περίληψη
Φροντίστε για την αποτελεσματικότητα και την προστασία των ποτενσιομέτρων σας με το Kontakt PR. Παρέχει μακροχρόνια αποκατάσταση και συντήρηση, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Έγγραφα σχετικά με το προϊόν:Karta-techniczna-Kontakt-PR-EN, SDS-Kontakt-PR-plyn-EN SDS-Kontakt-PR-EN

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 63 g