Όροι Επιστροφών

Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα προϊόντα μας στο Ράδιο Σκουλά Eshop.

Το Ράδιο Σκουλά Eshop λειτουργεί από την εταιρεία ΜΑΡΙΟΣ ΣΚΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά σας. Το προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το λάβατε και να μην έχει υποστεί ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο. Αφού λάβουμε το προϊόν σας,  θα το επιθεωρήσουμε και θα επεξεργαστούμε την επιστροφή των χρημάτων σας. Τα χρήματα θα επιστραφούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά. Για πληρωμές με πιστωτική κάρτα ενδέχεται να χρειαστούν 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί η επιστροφή χρημάτων στο αντίγραφο κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν το προϊόν έχει υποστεί ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο, ή έχετε ξεκινήσει την επιστροφή μετά την πάροδο 14 ημερολογιακών ημερών, δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Εφόσον έχει γίνει αποστολή του προϊόντος (παραγγελία με αποστολή στη διεύθυνση του πελάτη), τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας δεν επιστρέφονται και τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος προς τα εμάς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πριν απο κάθε επιστροφή θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το κατάστημα μας με αποστολή email στο info@radioskoula.gr

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη, παραστατικό αγοράς και δελτίο αποστολής.

Εάν κάτι είναι ασαφές ή έχετε περισσότερες ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@radioskoula.gr